Poziv za sudjelovanje u radu fokus grupe mladih Općine Dicmo

Image
  • 23. April 2024.

Udruga Srma iz Sinja uputila je Javni poziv za mlade za sudjelovanjem u radu fokus grupe mladih Općine Dicmo, koja će se održati u zgradi Općine u srijedu, 24. travnja od 9 do 11 sati.

Tema rada fokus grupe mladih je ‘Vrijednost za budućnost’. Cilj rada fokus grupa za mlade je identifikacija lokalnih vrijednosti koje mladi žele sačuvati za budućnost kroz izradu prijedloga revalorizacije starih tema u novom ruhu uz podršku stručnih osoba iz lokalnih gradova i općina.

Rad fokus grupa mladih odvija se u sklopu projekta ‘S mladima za budućnost mladih’ kojeg financira Središnji državni ured za demografiju i mlade. Ovo je prva od ukupno 6 fokus grupa čije će se ideje na kraju naći u brošuri ‘Mladi – Moje Lokalne Atrakcije – Domaće Inspiracije’ koja će biti zbornik ideja svih grupa zajedno, kao izvor inspiracije za sve mlade u Cetinskoj krajini koji razmišljaju o revalorizaciji lokalnih prirodnih, povijesnih i kulturnih resursa kroz ponudu poduzetničko-obrtničkih, turističkih i poljoprivrednih proizvoda i usluga.

Brošure će se podijeliti učenicima završnih razreda sinjskih srednjih škola i zainteresiranim građanima na javnim akcijama, a bit će dostupna i online na web stranici Udruge Srma.

Dokumenti

Copyright 2024 Općina Dicmo. Izradio Cogitolab